Сдружение КРЕАТИВНОСТ

е организация целяща да внесе новост в образованието и възпитанието не само на децата но и на възрастните!

Това ще постигнем, като дадем воля на нашето въображение и творим, в компанията на приятели, близки и положително настроени хора. Какво по-хубаво от това да харесваме себе си, да се обичаме и да се чувстваме значими!

В нашия Клуб за творения „КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА“, ще усетите удоволствието от изработването на различни ръчно направени творения от самите Вас. В компанията на приятни и заредени с оптимизъм хора, ще усетите истинския арт-релакс. Така ще си подарим щастливи мигове и положително зареждане за новата динамична и забързана работна седмица.

Да създадеш нещо красиво със собствените си ръце е голямо удоволствие, само трябва да дадеш воля на въображението си и да твориш!

Затова Ви предлагаме местенце, където това може да се постигне, а то е в залата на THE HALL, всяка събота и неделя от 14:00 до 15:30 часа. Там ще се провеждат нашите арт-сбирки!

бул. Александър Малинов 51

Младост 3

Виж на картата

Следете предстоящите теми и ако нещо Ви допадне, сте добре дошли!

Курс по приложно изкуство „СРЪЧНИ РЪЧИЧКИ – УМНИ ГЛАВИЧКИ“

 е проект, който е насочен предимно към  деца от предучилищна възраст, но активно се включват и деца от 1-ви до 4-ти клас.

Предлаганата дейност   обхваща  деца от класовете на Сдружение „Фридрих Шилер” и Сдружение „Чарпз Дикенс“ в 145-то ОУ „Симеон Радев“ в кв. „Младост-1А“ в София.

Занятията се провеждат 1 пъти седмично, по 60 минути, като месечната вноска, за всяко едно дете е на стойност 20 лв.

Дните, в които се провеждат занятията, са вторник, сряда и четвъртък, от 16:00 до 17:00 часа, за децата от подготвителните класове, а за деца от 1-ви до 4-ти клас, от 17:00 до 18:00 часа, в същите дни.

Искрено благодарим на ръководството на 145-то СОУ „Симеон Радев“ и на всички педагози и управители на  Сдружение „Фридрих Шилер“, за подкрепата и приемствеността на нашата дейност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.